KANDIDAT ZA ŽUPANA Tolić u pratnji kandidatkinje za zamjenicu Maje Erak predao potpise građana za kandidaturu

Nezavisni kandidat za župana Roko Tolić u pratnji kandidatkinje za zamjenicu Maje Erak predao je danas na sudu prikupljene potpise za kandidaturu.

– Izuzetno sam zadovoljan i zahvalan sam stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije koji su u ovako kratkom roku odlučili dati podršku mom izlasku na lokalne izbore. U političkom smislu pred nama je interesantno razdoblje u kojem ćemo nastojati biti s građanima i pokazati da ova županija zaista treba novo lice i promjene – istaknuo je Tolić.

Gostovao je i uživo u Dnevniku Dubrovačke televizije:

Na novinarski upit je li loša odluka drugih političkih opcija koje još uvijek skupljaju potpise jer im podrška stalno stiže, a već imaju dovoljan broj, Tolić je komentirao kako misli da je to ‘plus’, ali da je puno važnija podrška sugrađana izlazak na izbore.

-Pozivam sugrađane da daju svoju podršku kandidatima koji zavrjeđuju njihovu pozornost, za koje misle da će donijeti promjene. Nije gotovo, tek je počelo, slušajte kandidate, gledajte programe – rekao je Tolić.

Na pitanje kakvu izlaznost očekuje s obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa, Tolić je odgovorio kako županija u ovom aktualnom trenutku treba snažne, sposobne ljude i menadžerski pristup te je dodao da je to glavna karakteristika ovih izbora. Naglasio je kako mu je podrška došla iz svih dijelova županije te kako očekuje prolazak u drugi krug, prenosi Dulist.

Izvor: ploce.com.hr

© Roko Tolić 2021. Sva prava pridržana.